Hent Coffee Corners produktkatalog

I dette produktkatalog kan du gå på opdagelse og se, hvordan Coffee Corners kan tilpasses jeres virksomheds- eller kontormiljø.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så sender vi kataloget til din e-mail.

Den ægte italienske caféoplevelse!

Drømmer du om at bringe den autentiske caféoplevelse ind på din arbejdsplads? Ønsker du at skabe et rum, hvor du og dine kolleger kan mødes over en kop kaffe og lade kreativiteten flyde frit?

Kaffepausen er en helt særlig stund for medarbejdere. En skøn kop kaffe kan virkelig lyse op i hverdagen og varme både krop og sind. Men det handler ikke kun om kaffen. Det er også i kaffepausen, de gode samtaler opstår, nye ideer udklækkes, og hvor man knytter relationer, der styrker samarbejdet på tværs af teams. 

Vores Coffee Corners koncept tager dig med på en sanselig rejse til den ægte italienske caféstemning. Forestil dig duften af friskmalet kaffe, den velkendte lyd af mælkeskumningen og følelsen af en varm kop kaffe, der giver dig energi til dagen.

Med Lavazza Coffee Corners kan I vække den ægte italienske kaffekultur til live på jeres arbejdsplads og skabe en uforglemmelig kaffeoplevelse, der spreder glæde og inspiration til alle, der besøger jer.

Ved at tilmelde dig her på siden, får du adgang til vores Coffee Corners produktkatalog, hvor du får indblik i, hvordan Coffee Corners kan tilpasses din arbejdsplads. Vores mål er at skabe en unik kaffeløsning, der passer perfekt til jeres behov og bidrager til øget trivsel, engagement og produktivitet.

Gør din arbejdsplads til et sted, hvor kaffe ikke bare er en drik, men en oplevelse, der gør kaffen en kilde til glæde og inspiration.

“Jeg drikker 3-5 kopper kaffe om dagen, og det har rigtig stor betydning for mig, at det er en god kop kaffe man får. Jeg synes også, det er vigtigt, at der hos Lavazza er fokus på bæredygtighed i produktionsleddet.”

Pernille Riise HøgsbergMarketingchef, Dansand

“InQvation er et sted, der summer af energi, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan mødes på kryds og tværs (…) Det er meget interessant at se, hvordan vores kaffeløsning fra Lavazza er med til at samle folk lidt andre steder end ved deres skrivebordet.”

Pernille ChristensenProjekt & Marketingansvarlig, InQvation

Passion for excellence

Siden 1895 år har Lavazza hyldet den italienske livsstil ved at udvikle unikke, autentiske kaffeblends. 

Vi har en passion for uovertrufne kaffeoplevelser – og hver kop er unik oplevelse i sig selv. Vores særlige blends giver dig baristakaffe som på en italiensk café, uanset hvor du befinder dig. Også på arbejdspladsen. 

Vi hylder kærligheden til kaffen, og vi hylder kærligheden til de områder, den kommer fra. Kvalitet, innovation og ansvarlighed har været en del af dagsordenen, siden Luigi Lavazza grundlagde virksomhed for over 125 år siden.

Hent produktkataloget

Udfyld dine oplysninger, og få tilsendt kataloget.

Følg os: