Få en kaffesmagning

Kom et skridt nærmere jeres yndlingskaffe fra Lavazza

Vil du smage de lækre kaffeblends fra Lavazza?

Lad os komme på besøg for en uforpligtende kaffesmagning, så du og et par kollegaer kan prøvesmage alt fra kaffe brygget på hele bønner til de populære Lavazza BLUE espressokapsler.

Hvad kan vi byde dig på?

Hvis I allerede er afklaret med, om I vil have en kaffeløsning på hele espressobønner, formalet kaffe eller kaffekapsler, tager vi et passende udvalg med til jer. Er I derimod på vippen mellem to typer kaffe, kan I prøve lidt forskelligt. 

Når vi besøger jer, har vi mulighed for at medbringe en Lavazza BLUE kaffemaskine til espressokapslerne, så I tilmed kan se, hvordan sådan en fungerer. 

Kaffesmagningen foregår således, at vi kommer på besøg i virksomheden, hvor du og nogle af dine kolleger kan smage på de forskellige typer kaffe. Vi anbefaler, at du udvælger nogle kolleger fra forskellige afdelinger for et bedre helhedsbillede.

Smag på det bedste fra både ¡Tierra! kollektionen og vores andre kaffeblends, der alle er med til at skabe en ægte, italisk kaffeoplevelse på arbejdspladsen.

Vi kan også rådgive dig i forhold til en kaffemaskine, som lever op til netop jeres behov. Vi har maskiner med forskellig kapacitet og med mange forskellige drikkevarianter – alle sammen nemme at betjene.

På den måde får I en kaffeløsning, der passer lige præcis til jer.

Få besøg af Lavazza

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et tidspunkt for din uforpligtende kaffesmagning.

“Jeg drikker 3-5 kopper kaffe om dagen, og det har rigtig stor betydning for mig, at det er en god kop kaffe man får. Jeg synes også, det er vigtigt, at der hos Lavazza er fokus på bæredygtighed i produktionsleddet.”

Pernille Riise HøgsbergMarketingchef, Dansand

“InQvation er et sted, der summer af energi, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan mødes på kryds og tværs (…) Det er meget interessant at se, hvordan vores kaffeløsning fra Lavazza er med til at samle folk lidt andre steder end ved deres skrivebordet.”

Pernille ChristensenProjekt & Marketingansvarlig, InQvation

Passion for excellence

I mere end 125 år har Lavazza hyldet den italienske livsstil ved at udvikle unikke, autentiske kaffeblends. 

Hos Lavazza er vores passion en uovertruffen kaffeoplevelse – og hver kop er unik oplevelse i sig selv. Vores særlige blends giver dig baristakaffe som på en italiensk café, uanset hvor du befinder dig. Også på arbejdspladsen. 

Vi hylder kærligheden til kaffen, og vi hylder kærligheden til de områder, den kommer fra. Bæredygtighed har været på vores agenda, siden Luigi Lavazza startede ud tilbage i 1895.

Smag på udvalget

Få besøg af Lavazza og smag på et udvalg af vores kaffeblends.

Følg os: