Prøvesmag Merrild kaffen

Find jeres næste favorit til kaffepausen

Få besøg af Merrild ude på arbejdspladsen, og prøvesmag et udvalg af de velsmagende kaffer fra Merrild. 

Ud fra jeres ønske til kaffen, kan vi skræddersy prøvesmagningen til jer. Hvis I er i tvivl om, hvorvidt kaffen skal brygges på hele bønner, formalet kaffe eller som instant, kan I smage lidt af hvert.

Hvad kan vi byde dig på?

Overvejer du, hvilken kaffe der falder bedst i jord ude hos jer?

Kaffesmagningen foregår sådan, at vi kommer på besøg i virksomheden, hvor du og nogle af dine kolleger kan smage på de forskellige typer kaffe. Vi anbefaler, at du udvælger nogle kolleger, som til dagligt arbejder på fabriksgulvet. Så kan de finde den helt rette kaffe til deres temperament.

Prøv de forskellige varianter af:

  • hele kaffebønner
  • filterformalet kaffe
  • og selvfølgelig instant kaffe

Vi kan også rådgive dig i forhold til en kaffemaskine, som lever op til netop jeres behov. Vi har maskiner med forskellig kapacitet og med forskellige drikkevarianter, hvis den sorte kop kaffe ikke er helt nok. 

På den måde får I en kaffeløsning, der passer lige præcis til jer

Du bestiller en uforpligtende prøvesmagning via formularen.

Få besøg af Merrild

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et tidspunkt for din uforpligtende kaffesmagning.

“Da vi skulle etablere kaffemiljøerne, startede vi faktisk med en simpel google-søgning. Vores valg faldt på Merrild. De tilbød os en høj kaffekvalitet ved at præsentere os for et stort og bæredygtigt udvalg, og en automatisk løsning, der kunne matche vores krav til friskbryg og enkelthed i selvbetjeningen.”

Jane Høj RytterBAUHAUS

Ingen overraskelser – bare god smag

Merrild har dybe rødder i den danske kaffekultur. I mere end fem årtier har vi sørget for vedvarende kvalitet i vores kaffeblends, som er særligt udviklet til danskernes kaffepræferencer.

Vores mission har altid været at slå et slag for den gode tid sammen – med nærværende kaffeoplevelser. En god og smagfuld kop kaffe skal være lige så nem at få på arbejdspladsen som derhjemme.

Uforpligtende kaffesmagning

Prøvesmag et udvalg tilpasset jer. Udfyld formularen, så kontakter vi dig og aftaler en dag.

Følg os: